Szállítót keresek SZÁLLÍTANI SZERETNÉNK Kapcsolat Rólunk Szerződési feltételek Adatkezelési szabályzat futarom.footer.pages.home.faqSection.title Partnerprogram Bejelentkezés Regisztráció
Regisztráció

Rólunk

Futárom.com

A Futárom.com azért jött létre, hogy a csomagfeladás is olyan gördülékeny és költséghatékony legyen, mint az internetes vásárlás. Követhető és egyszerű szállítást kínálunk, olyanoknak biztosítva jövedelmet, akik úgyis megtennék az adott útvonalat - így kölcsönösen spórolhatunk a költségeinken.

Mit kínálunk?

Egy olyan internetes felületet, ahol egyaránt könnyen találhatunk futárt és szállítható csomagot.

HOGYAN LEHETSÉGES EZ?

Rendszerünk az ország közösségi erejére és a gazdasági racionalitásra épít. Tudjuk, hogy körülményes és sokszor költséges csomagot feladni, különösen, ha nagyobb távolságokról van szó. Az általunk létrehozott felületen ezeket a helyzeteket könnyítjük meg. A csomagküldő válogathat a futárok kínálatai között, akik lehetnek hivatásos személyek, de akár olyan ingázó dolgozók vagy diákok, akik csökkenteni szeretnék az üzemanyagköltségüket, esetleg pénzt szeretnének keresni egy amúgy is megtenni kívánt úttal. A futárnak regisztrálók önállóan választhatják ki megbízásaikat e közösségben, időbeosztásuk és útvonalaik tekintetében a maguk urai lehetnek.

Kik vagyunk mi?

Az a csapat, aki a futárszolgáltatást a kornak megfelelően kínálja. Az a csapat, aki elszántan dolgozik azon, hogy napi rutinfeladatokat egyszerűen lehessen lebonyolítani. Az a csapat, aki hisz a közösség erejében, a közösség által a tagjai számára teremthető értékek születésében.